nedjelja, kolovoza 23, 2009

Nesanica

Već dugo nisam probdio cijelu noć , vrteći DVD-e, pa malo šaltajući TV program, on je spavao kao top pored mene, pod nogama psi, pored kreveta mačke i svi spavaju, osim mene. Cijeli noćni program sam pogledao, od HRT-a, oba, Nove, RTL-a, TV1000, Halmarka, čak i dio str8 pornića na SeksGold TV, malo cro music chanela, negdje oko 1 sat u noći izašao sam na balkon i gledao sijevanje, lomljenje grana, u 5 sam odlučio skuhati kavu i prošetati pse. Inače subotnji noćni program i nije tako loš, za one koji ga uspiju dočekati.

Ponekada mi, kao danas, baš paše ta nesanica, dočekaš zoru, cijelu noć mir i tišina, lagani povjetarac struji kroz stan, a ja u nekom polu svijetu niti sna niti jave, na nekom rubu. Obično u noćima nesanice imam kreativne udare, pun sam inspiracije i raznih idea, naravno pola ih ne ostvarim nikada. Ovo mi je prva noć koju sam probdio pored nekoga tko je u dubokom snu, pa je nekako i posebna. Po prvi put u životu sam dočekao zoru, a da netko spava pored mene, nekako dobar osjećaj, kao da je sve moguće dok ga gledaš polu gologa, pokrivenoga sa djelićima plahte koja je sva nekako ufufljana oko njega, kao da sam gledao remek djelo prirode, nisam mogao odoljeti, a da ne napravim par fotki kako spava. Ima nešto posebno, nekako čarobno u tom promatranju. Slušati kako diše, promatrati kako se tu i tamo pomakne, okrene. Nisam se nikada ovako dobro osjećao kao ovo jutro. Možda i jutarnja play lista Radia Antene tome pridonosi, ali baš sam nekako spokojan. Predivan je dok spava, predivan je i inače, ali tek sam sada primijetio koliko je divan, ne mislim tjelesno, je i tjelesno, ali ovo ne znam, kao da dolazi iznutra. Nikada nitko kod mene nije izazvao ovakve osjećaje kakve izaziva on. Sa nikim, nikada, nisam se ovako osjećao kao sa njim, puno se puta pitam koji **rac on vidi u meni jer dejtao sam i prije njega. Neuspješno, jer oni koji me ne bi odmah otpilili, učinili bi to nakon 15 minuta kave jer ne spadam u neke standarde tipičnog pedera kakav se traži. Nisam lijep, što više, lice mi je unakaženo jebenim fosforom, nisam atletski građen, fakat pojma nemam što on u meni vidi. Nije da se bunim, samo ne kužim, kada te masa frajera otpili samo tako, da ni ne trepnu, kada naleti jedan koji te ne otpili nije ti baš sve jasno. Sve ti bude čudno što netko želi biti s tobom.

Nisam čak ni zaljubljen više u njega, to mi je definitivno postalo jasno ove noći, dok sam ga promatrao i slušao njegovo disanje, kroz glavu mi je prošlo da za njega osjećam puno više. Ne znam da li je to ljubav, ali je jebeno dobar osjećaj, nikada ga do sada nisam osjetio sa nikim, sa njim ga imam već duže vrijeme. Koliko ćemo trajati, nemam pojma, nadam se zauvijek, ali znam da ću od sada živjeti za svaki trenutak sa njim, iskoristiti ga maksimalno. Nema ništa ljepše od ovog osjećaja, kada vani sviće zora, a znaš da netko tko će i sutra biti tu, spava u tvom krevetu.

Ovo je maloprije bilo na anteni, dobra stvar.

4 komentara:

kvadry kaže...

nadam se da će i mene jednom netko gledati očima kojim tebe gleda tvoj dragi...

Jonasy kaže...

Je, stvarno je to lijep osjećaj. Posebno onaj dio kada netko mirno spava pokraj tebe...
Mislim da se treba prepustiti, ništa ne očekivati, ne zanositi se maštanjima, biti otvoren pa vidjeti gdje će sve to ići.
Super stvar, ova Norina.

Anonimno kaže...

Nije vezano za post...ali zašto je gay iskreno najednom "zabranjen"???

survivor kaže...

ne znam i ja se pitam, po čemu to krši, jebem ti homofobe...jonasyyyyyy javi se