četvrtak, rujna 24, 2009

Hm, nemam neki naslov

Baš sam nešto ovih dana razmišljao o svojem pisanju, znam da sam već kao klinac od 11 godina počeo pisati, dani u bolnicama i reha centrima su bili užasno dugi i dosadni. Onda još nije bilo pretjerano televizora po sobama, pa sam bio osuđen na razne knjige koje bi mi tata donosio. Negdje putem sam počeo i pisati. S ulaskom u pubertet i otkrivanjem svoje seksualnosti počeo sam pisati i neke fiktivne erotske priče, danas kada ih čitam, neke od njih, moram priznati da su jako smiješne. Kako bi mogla izgledati erotska priča nekoga tko ima 14 ili 16 godina. Sve pršti rijećima kurac, dupe, jebanje, više je pornografija, nego erotika, ali oni od moje 19 i dio ranih dvadesetih, pa ima tu i nekih zanimljivih prića. I onih malo manje zanimljivih, jedno vrijeme sam čak honorano pisao za jedan tjednik ljubavne/erotske str8 priče, to je bilo malo teže jer mi je ženska fizionomija na koju sam uvijek bio poput bukve bila dosta strana i nezanimljiva i nikako nisam glavnog muškog lika mogao dobiti da se dovoljno zapali za ženski. Negdje u tom periodu sam počeo pisati i gay erotske priče. Te su mi puno bolje išle. Shvatio sam da je ključ erotike određena senzualnost koja izazove neku vrstu uzbuđivanja kod čitatelja, a opet ne smije biti previše tvrdo...

Pa evo jedna moja erotska priča napisana negdje sa početka mojih 20-ih godina. Dobrim djelom se temeljila na meni i na objektu mojih tajnih želja. Odabir lokacije nije slučajan, baš sam tada bio u JAR-u i debelo zaljubljen u jednog pakistanca. Ne znam zašto, ali mislim da ću objavu ovoga zažaliti, već mi je sada pomalo neugodno. Naslov je malo glup. A i priča je smiješna u biti. Ali dobru lovu sam ja za to dobivao tada, s ovom sam zaradio tada gotovo pola plaće tadašnje prosječne. Kako ću zažaliti radi ovoga.

Napomena: Tekst koji slijedi zbog opisa seksualnog čina između dvoje odraslih muškaraca nije preporučljiv osobama mlađima od 18 godina.

Afrička groznica

Jacques je stajao pored prozora i promatrao radnike u kampu, već ih je danima promatrao, ne zato što mu je to bio posao, nego zato što mu je jedan radnik posebno pljenio pažnju. Njegovo ime bilo je Peter, nitko točno nije znao od kuda je Peter, samo se pojavio jedan dan na gradilištu i ženama iz sela pomutio um, tako su barem govorili njihovi muževi. Jacquesa se previše nisu ticale te priče, sve što je on vidjeo na Peteru je bilo božanski isklesano tijelo, široka ramena, dlakava prsa poput maloga krzna kroz koje je Jacques htio provesti svoje prste. Na ta ista prsa kapale su male kapljice znoja i cijedile se njima, sve do glatkog i zategnutog trbuha, Jacues je često puta maštao o tome kako bi bilo liznuti taj trbuh, preči cijelim jezikom po njemu, zubima mu strgnuti tkaninu kratkih uskih hlačica iza kojih se po Jacquesovom mišljenju nalazio vrlo močan muški ud. Promatrao ga je kako radi, kako se njegova široka ramena i leđa zatežu kada se saginje, kako mu se prsa nadimaju kada nešto teško nosi, ni ne shvaćajući gotovo uvijek je u nekom polu transu se rukom lagano dodirivao i trljao svoje međunožje. Jacques nije bio neka posebna pojava. Bio je sitan, prosječan muškarac, neiskusan u sekusalnim odnosima, no znao je da Petera svakako želi dobiti u svoje ruke.

Peter je po običaju kasnio na gradilište, svi su znali zašto kasni, no nitko se nije usudio to reči na glas, svi su pretpostavljali uvijek da noći provodi sa ženama čiji su muževi odsutni, no to sasvim nije bilo točno, Peter je nekako imao više afiniteta ka zgodnim muškarcima i mladićima. Na Peterovu sreću okolna sela su njima obilovala. Zamjetio je već prvog dana na ovom poslu, malenog štrkljavca koji se odazivao na ime Jacques, nije znao točno koja je uloga tog malog u kampu, ali nije ga baš bilo ni briga, sve što je on primjetio bio je Jacquesov pogled upučen njemu. Znao je on vrlo dobro što mali želi i odlučio da će to mali i dobiti, samo nikako da ga dobije negdje na samo. Već je duže vremena razmišljao kako i gdje bi zaskočio, počeo se je diskretno raspitivati o malome i njegovom kretanju i navikama i tako je saznao da Jacques svake većeri voli prošetati van kampa, obično cestom kojom su u sezoni išli turisti za safari. Tako je Peter odlučio da će Jacquesa presresti negdje na pola puta. I to će učiniti upravo ove većeri, predugo je čekao.

Točno u 21h Jacques se uputio na svoju svakodnevnu rutu za šetnju, imao je kao i uvijek polu sanjarski pogled, misli su bile upučene prema Peteru, razmišljao je o tome kako bi bilo naći se u Peterovim snažnim rukama. U njegovom zagrljaju, prepustiti se njegovim usnama i jeziku, raširiti svoje noge i prepustiti svoj ljubavni otvor njegovim prstima i snažnom udu koji bi prodirao sve dublje i dublje u njegov ljubavni kanal. Prepuštajući se mislima nije ni primjetio da je prošao već gotovo polovicu svoga uobičajenoga puta. Gotovo da i nije čuo kada je netko zazvao njegovo ime. Okrenuo se i gotovo se onesvijestio od šoka, srce mu je stalo lupati, nije znao što bi rekao, jedva je prozborio Peterovo ime. Stajao je kao ukopan i gledao kako mu se Peter približava, prima ga za ruku i vodi sa ceste. Prošli su kroz visoku travu i došli na čistinu koja je bila blago osvjetljena mjesečevom svjetlosti, Jacques nije ni sanjao što će se slijedeće dogoditi. Nije se ni snašao, Peter ga je već nježno ljubio, njegov jezik je prodirao, kružio, kušao Jacquesova usta, a Peterovi prsti su nježno prelazili njegovim leđima ispod male uske majice koja je polako postajala mokra. Peter ga je polegao na travu, skinuo mu nježno majicu i položio svoje usne na Jacquesova prsa, nježno ih je ljubio, kružio malenim bradavicama koje su ukrutile i stršale u nebesa, Jacques je tiho uzdisao. Peterove ruke su ubrzano radile na otkopčavanju i micanju Jacquesovih hlača, pitao se što se krije među nogama ovakvog štrkljavca, bilo mu je očito jasno da pred sobom ima ne brušen kamen te se odlučio za sporiju taktiku. Vratio se Jacquosivm toplim ustima i nježno ga ljubio, dok mu je jednom rukom nježno prelazio prsima, a drugom se spuštao prema Jacquesovom međunožju, obuhvatio je njegov ukrućen ud i nježno ga mazio, rukom ga je trljao i zadovoljno gledao kako se Jacques previja od užitka. Spustio je svoje usne na njegov tanki vrat i lagano ga ugrizao, još je jednom jezikom prešao preko malenih tvrdih bradavica i spustio se po trbuhu, pa prema Jacquesovom ukrućenom udu, koji je uzeo poput najslađe lizalice u svoja usta, cuclao ga je, mazio i dražio jezikom, dok je istovremeno njegov prst kružio brazdom Jacuesovih guznih polutka, vidio je da Jacques ne bude mogao dugo izdržati te je pustio njegov ud iz svojih usta, primio njegove noge, naglo ih raširio i zario svoju glavu među njegove polutke, jezikom je palacao po otvoru, gurao ga unutra sa namjerom da ga pripremi za svoj alat. Jacques je sve više vrtio svojom guzom, počeo se nabijati na Peterov jezik i Peter je znao da je vrijeme da njegovi prsti pripreme put, gurao je prvo jedan polagano, vrtio ga, pa drugi, pa treći, dok Jacuesov tanki glasić nije stao preklinjati da mu s esmiluje i da mu svoj ud i pusti svoj slatki nektar u njega.

Jacues nije osjetio nikakvu bol kada je Peter naglo prodro u njega, samo užitak, dahtao je zajedno sa Peterom koji mu je šaputao na uho kako je lijep i dobar dečko, da ga je primio cijelog od prve, da će ga ispuniti svojim slatkim nektarom. Uživali su oboje u ritmičkom ljuljanju, Jacques je osječao da mu se bliži vrhunac, nije više mogao izdržati, prosuo je svoj nektar po Peterovom trbuhu, koji se toliko time uzbudio da je svršio duboko u Jacuesovom ljubavnom tunelu. Pao je izmoren na Jacuesa, dugo su se ljubili i mazili, nisu ni primjetili kada je svanula zora....Jacuesu je prošla samo jedna misao kroz glavu, kako je stvarno u Africi sve moguće....

Broj komentara: 35:

Unknown kaže...

ahhhhhh ja upravo odrapao turu spavanja i dođem ovdje i pročitam ovo...začas sam se razbudio lol

lijepa pričica

kvadry kaže...

eh da je meni neka žakeza...uopće se ne čudim da si dobro zarađivao na pričama...trebao bi opet...ili da tu po kliku budeš plaćen... ;)

Anonimno kaže...

super ti je ova prica,steta kaj si prestao jer stvarno imas dara.

saša kaže...

uuuuuuuu, sav sam se napalil, lol. kolko ti treba da tak nekaj napišeš? imaš zbirku, ja sam ugrožen, ali to već znaš, da za promjenu malo čitam, a ne gledam razne stalione i titane....

Jonasy kaže...

Lijepa priča.
Dobro da ih lavovi nisu napali :-).

Anonimno kaže...

Dobra priča.Sjecam se kada je tip meni napisao pricu(cijelu knjigu)ahhhh!!!

survivor kaže...

@jonasy i ivica je samo gledao kada budu lavovi došli, lol, btw kaj je sa tvojim blogom, ima nekih pomaka.

@saša za ovako nešto mi treba 15-20 minuta, još se moram kočiti da ne bude predugačko, pa obično dosta toga i izbacim van.

Jonasy kaže...

Nema još nikakvih pomaka... Bude valjda.

Anonimno kaže...

a sad ozbiljno:Koliko je opasno po zdravlje lizati neciji supak?ili strpati neciji kurac u usta koji je tek izvadjen iz supka?Molim odgovor!Hvala.P.S.prica je ok,ali predugacak uvod.trebao si odmah preci na stvar i to malo zesce razraditi.

survivor kaže...

Ništa manje ili više opasnije od maženja psa ili mačke. ne znam jesi ikada čuo/la za osobnu higijenu,klistir analnog otvora, pranje šupka i kurca. Opasnije je pomaziti psa i onda ruke prinjeti ustima nego polizati nečiji šupak.

Kritiku nekoga tko postavi ovakva pitanja na svoju priču ne uzimam za ozbiljno jer je očito o čemu se radi, pa te upućujem na link koji je gore desno na mom blogu.

Evo dobio si odgovor, zadovoljan/na?

survivor kaže...

eh i još nešto, priča nije hard core porn, nego soft i bliža je realnom stanju stvari od mašte, manje porniča gledaj.

Anonimno kaže...

e jebiga,nisam mislio nista lose.pitanje je bilo dobronamjerno i htio sam odgovor iz prve ruke,jer sam zbunjen,medicina kaze da je analingus jako rizican,onda citam ovo...a prica je cool,samo jedno su price a drugo je realnost?ili se ova prica moze realizovati u realnosti bez posljedica po zdravlje?

Anonimno kaže...

"jer je ocito o cemu se radi".???O cemu se radi?

Omar kaže...

Da je tako rizičan onda bi homoseks osobe, ali i str8 osobe koje ševe žene u dupe i ližu im šupak za pripremu, rikavale ko muhe, opasan je ako nisi pobornik svakodnevne higijene. Naravno da je ovakva priča moguća u reali, hello svaki dan se seksam i svaki dan ližem šupak svom mužu i još sam živ i ja i on.

Koja to medicina kaže? Ona balkanska iz 18. stoljeća, studirao sam u Norveškoj gdje sam imao satove seksualnog odgoja i spolno prihvatljivog i odgovornog ponašanja i nije bilo uopšte spomena o tome da je analingus opasan, je opasan ako praktikuješ scat, ali na sreću takvih freakova je malo.

Ne znam šta može da ti se desi lizanjem šupka? Po toj logici bi i lizanje vagine i guranje jezika u vaginalni otvor isto tako bilo opasno po zdravlje, jer žene su tamo dolje sklone raznim infekcijama, a da ni ne znaju da ih imaju. O vaginalnim gljivicama u letnim mesecima da i ne govorim, o prenosu klamidije sa ženine vagine također da i ne govorim.

Toliko od mene.....

Jonasy kaže...

A možda bi se svi mi trebali više bojati poljupca u usta? Kažu znanstvenici da su nam usta odvratno prljava...

Anonimno kaže...

istina Jonasy, kada su eskimi prvi put vidjeli francuski poljubac ostali su zgroženi kako se može tako ljubiti jer su usta leglo bakterija...

Anonimno kaže...

Ljudi,nemojte me napadati!Normalno sam pitao,jednostavno trazim odgovore.Survivor kaze da je ova prica bliza realnom stanju stvari od maste.A u prici ni K od kondoma,a i ovaj lize supak i lize...!Pa kako da operem usta,jezik nakon toga???Omar,to ne kaze medicina iz 18. nego iz 21.stoljeca.Nemoj mi ti odgovarati molim te.Ako neko moze da mi pomogne konkretnim tacnim odgovorima,bio bih zahvalan.Imam 17 godina i praktikovao sam samo pusenje sa jednim prijateljem.

Anonimno kaže...

Pa nećeš si staviti kondom na jezik pa lizati jebote. Pa normalno da kod ons-a koristiš kondom, isto tako je normalno da prije napraviš klistir ako će ti nešto ići unutra, da se radi o str8 seksu ovo ne bi ni pitao. Da li se str8 zapita ups lizao sam pičku, šta sad? Ne zapita. Nećeš se pojebati sa prvim tipom kojeg si vidio na cesti, nego ćeš ili imati dogovoren ons ili ćeš to da radiš sa nekim sa kim si u vezi, a onda će da se poduzmu svi koraci potrebni a podrazumjevaju osobnu higijenu prije samog seksa.

Ako hočeš dam ti par linkova gde možeš da saznaš sve šta te zanima jer blog stvarno nije mesto za to. Kada smo kod medicine, medicina 21 stoljeća ovih balkanskih prostora se uvelike razlikuje od medicine zapadnog sveta, medicina ovih prostora kasni minimum po stavovima i učenjima 50 godina za zapadom, gori od ovih prostora je samo arapski svet i afrički.

Pa nećeš u priči koja je izvor zaraze, pogledaj koji gay pornić, koriste se kondomi, psim u onima prije 1989.godine, to je nešta šta se podrazumeva, ali nećeš u priči koja ti se plača za pisanje, usred priče da staviš i on je stavio kondom, pa jebote 90% čitatelja bi imalo totalni turn off na to, u porno pričama i erotskim pričama ni nema k od kondoma.

Realnija je ova priča zato šta nije hard porn, ono, e vidi lika palim se, pogledamo se i odemo udri, drito ševa u dupe.

Imaš 17 godina, kuda ti se žuri u pm, kad moram da budem prost, imaš za seks vremena, čim si u ovakvom strahu i zbunjen znači da nisi spreman za ovako nešta. Strpi se, napravi to sa nekim kome bude bilo stalo do tebe i tebi do njega. Čim ti ovako tražiš odgovore na pitanja i zbunjen si i imaš neki strah od toga svega ti nisi spreman za neke stvari. Sačekaj još koju godinu, kuda ti se žuri. Stigneš sve.

Kako da opereš usta, jezik i ruke, odeš u kupaonu i opereš, osim ako to ne radiš ko zna gde, ako to radiš tko zna gde, kupi dezinfekcijski gel za ruke ili vlažne maramice sa dezinfeksom pa time obrišeš ruke ali i kurac nakon pušenja jer na njemu ostaje sline pa mogu bakterije da se nakupe.

Anonimno kaže...

tamo ide zarade umjesto zaraze....

Anonimno kaže...

Omar,ovo je tvoj odgovor 2009.listopad 19 12:20 ???prepoznao sam te.Daj linkove da vidim,ali ja sam citao puno bas medicinskih tekstova,a koga da pitam za iz iskustva prakticnog?A koliko sam upucen,naravno da nije isto lizati picku i lizati supak!Navraticu kasnije,valjda bude jos odgovora,korisnih savjeta...

Unknown kaže...

dečko pošto si jako neiskusan na lizanje guze zaboravi dok ne nađeš stalnog partnera, bolje je i da se bojiš i oklijevaš nego da se zaletiš i nastradaš. Sejf seks neka ti je uvijek na pameti, programiraj se na to.

PS. a sa partnerom sa kojim si dugo u ozbiljnoj vezi je super gušt fukati se bez kondoma i lizati guzu, ništa se strašno neće desiti, ja nisam imao nikakav problem zbog toga.

PS.PS. sa medicinskog stajališta svaki seksualni kontakt je opasan, ali baš svaki jer donosi neki rizik.

Anonimno kaže...

Ja sam momak studirao medicinu 6 godina, nemoj meni o medicini da popuješ, nije isto lizati vaginu ili analni otvor, ali često puta posebno po leti opasnije bude lizanje vagine od analnog otvora jer žene imaju mali milijon vaginalnih infekcija ili gljivica u letnim mesecima, a da ni ne znaju, isto tako naša usta su prepuna bakterija koje mogu da se prenesu na vaginu i eto ti infekcije, šta kod riminga analnog otvora nije slučaj. Rimming analnog otvora je opasan samo u slučaju ako primalac riminga nema osnovne higijenske navike razvijene, pa ne vrši osobnu higijenu analnog otvora kako spada. Slučaj u medicinskim knjigama oko riminga je ovisan o godini izdavanja takve knjige, do 1990 se o rimingu pisalo negativno jer je homo odnos smatran seksualnom anomalijom i htelo se šta više mladih ljudi da od toga odvrati.

Medicinske knjige i članci ovih prostora i dalje imaju takvu praksu.

Tebe zanima praksa a nisi ni upoznat sa teorijom, to je sve znak da ti psihički/emotivno nisi spreman za gay seksualni odnos, ajde mi reci zašta želiš da to uradiš i sa kim, šta on oseća za tebe i ti za njega? Ako ga odbiješ oće li da se ljuti?Koliko je on star?

Da bi mogao praksu da uradiš moraš da znaš teoriju, moraš da znaš šta radiš, zašta radiš i da li to stvarno želiš da radiš...

Samo u porničima se daje pušenje nakon tek izvađenog penisa iz analnog otvora, u stvarnosti se pumpa dok se ne svrši. Analni odnos, osim ako se ne radi o ozbiljnoj podrazumeva upotrebu kondoma, isto tako prije same pentracije podrazumeva se da je primalac obavio klistir kako spada, podrazumeva se da je analni otvor primalaca razrađen šta rimingom, šta prstima i da se ulazi jako polako dok penis ne sedne unutra kako spada. Podrazumeva se također da se primaocu da određeno vreme da se navikne malo da ima penis u sebi, pre nego počne pumpanje, koje je u reali sasvim drukčije od onog u porničima.

Ovo ti je mesto na koje možeš da se registruješ i da pitaš ekipu tamo sve šta te zanima, odgovorit će ti na sve. A ti si dobro promisli da li to stvarno želiš da uradiš?

http://www.gay-u-obitelji.com/site/

klikni na forum opciju, registriraj se, predstavi se malo ljudima i pitaj u rubrici ljubav, veze i seksualnost sve šta te zanima. Imaš također i hrvatski seks edukativni portal, dosta su otovoreni tamo isto pa možeš i tamo da upitaš sve šta te zanima.

http://www.edusex.org/

jeste ono sam ja bio, samo nisam gledo di mi točka bila na kojoj opciji..

Anonimno kaže...

i još nešta kod analnog odnosa podrazumeva se lubrikant...

Anonimno kaže...

a kako se lube koristi?

Anonimno kaže...

"Anonimni Omar" daj da vidim ja tu tvoju diplomu medicine./Ivica,ovo sto si rekao da je bolje da oklijevam nego da se zaletim i nastradam,kako mogu da nastradam?!

kvadry kaže...

ja predlažem da dečko počne s lizanjem preko ekrana, no prije toga neg ga dobro dezinficira...jedina opasnost je drmanje struje u kratkom spoju...........a sad ozbiljno; dečko jel ti to malo zezaš ljude koji su ti spremni pomoći?

Omar kaže...

šta da ti dam preko bloga diplomu? Aj se ti prvo predstavi pa ću i ja da se prestavim sa titulom i godinom položenog magisterija.

Lubrikant za analni seks se uzima onaj na bazi vode da ne oslabi kondom, koji onda postaje propustan,nanosi se prstima u analni otvor i na penis.

I malo smanji prepotenciju, stav ja sam najpametniji na svetu, aroganciju i bezobrazluk jer te budo došao glave, video sam na stotine balavaca od 14-19 godina koji su napumpali cure, koji su išli da rade seks o kojem pojma nemaju pa završavali na hitnom šivanju glavića jer su ga spičili u analni otvor bez ikakve pripreme i bez ikakve zaštite, tonu njih koji su pobrali sifils, koji su pobrali mononukleozu koja se zakomplicirala, koji su pobrali gonoreju, pobrali hepatitis i hiv jer su bili najpametniji na svetu i žurili se da odrastu i onda dolazili meni u savetovalište uplakani i uplašeni šta da sada rade. Kuda ti se žuri.

Zašta mi nisi odgovorio na ona pitanja, jer odgovara nemaš, ne znaš odgovore, za 5,6 godina, ako ne i jutro iza ćeš da se lupaš po glavi i kukaš šta nisam čeko. Možeš da nastradaš na milijun načina. Od ozljeda do spolnih bolesti. Ili nisi odgovorio jer si provokator, ali o tome sada na razmišljam jer ako nisi samo si zbunjeni klinac kojem treba pomoć, a kroz savetovalište u Lyonu gde sam radio ih je prošlo na tisuće takvih, samo za mnoge od njih je bilo kasno. Za tebe još nije. Nemoj da postaneš statistika radi stava ja sam faca, ja sam najpametniji na svetu.

Anonimno kaže...

Kvadry,NE ZEZAM!Omar,na koja pitanja da ti odgovorim?Ja imam 17 godina,on 20.Nisam zaljubljen u njega,pocelo je to sve otprilike prije pola godine,prvo smo drkali zajedno,pa jedan drugom,pa smo presli na pusenje.Uglavnom ja se jebeno napalim i ne mogu da odolim,a on insistira da pocnemo i sa analnim seksom,da ja budem pasivan,on hoce bez kondoma,ja necu.No sve to nije bitno,mene zivcira sto medicina kaze jedno,a...ma joj,nista vise ne znam!

survivor kaže...

A kuda ti se žuri, baš kako kaže Omar, ako odbija kondom odhebi ga iz ovih stopa, nije mu stalo do tebe. Ja sam prvi put analni obavio sa svojih 30 godina kao pasivan partner, sa kondomom, tek sada smo prestali korisiti kondome kada smo definirali vezu, Omar te upitao što osječaš za njega i on za tebe. Jebati se bez kondoma je glupo i opasno. Na to nikada nemoj pristati, onaj tko to želi bez kondoma neka si traži budalu. Nemoj ti biti ta budala, imaš tek 17 godina, želiš li si uništiti život radi pola sata užitka i to upitnog, osim toga on će tebi lizati analni otvor ako si ti pasiva. Premlad si da si sjebeš život radi kretena koji inzistira na nečemu. Ako nisi spreman na to tako mu i reci, ako mu je stalo do tebe čekati će, ako nije daj mu nogu. Bez kondoma ni ne pomišljaj na seks.

Meni uopće nije žao što sam toliko čekao jer sam to učinio sa čovjekom kojem je stalo do mene i meni do njega. Koji je imao razumjevanja za sve moje strahove. Kuda ti se žuri, napališ se, pa kaj onda, izdrkajte si, ako mu je imalo stalo do tebe, do tvog psihičkog i emotivnog razvoja čekati će koliko god je potrebno.

Zbunjen si, imaš dvojbe, tvoja glava ti govori nešto, iako je to suprotno od onoga kaj ti govore hormoni, slušaj glavu, a glava ti kaže da nisi spreman za to.

Anonimno kaže...

Hvala Survivor.i hvala svima ostalima na odgovorima.sorry ako sam bio naporan.

Omar kaže...

Nisi bio momak naporan, samo dobro si razmisli da li želiš to da uradiš sa nekime do koga ti nije stalo, tko je stariji od tebe, koji tebe želi da doslovno jebe bez kondoma jer mu treba rupa. Potpisujem survivera u svemu. Želiš li to da uradiš samo da uradiš ili ipak da sačekaš da budeš malo stariji i da to uradiš kako spada i sa nekime kome bude stalo do tebe, ako se ipak odlučiš na seks sa tim tipom, KORISTI KONDOM! ako neće kondom reci mu nema kondoma nema sexa, čao i doviđenja.....

Unknown kaže...

OMG stariji dečko te uhvatio, ti nemaš uopće iskustva, on te nagovara na seks, ti očito nisi spreman, još te nagovara bez kondoma...uglavnom to bi kod mene bio odjebaus samo takav.

Ali imaš vremena, svaka škola se skupo plaća.

Toliko od mene.

Omar kaže...

Samo ovakva škola može da košta uništenog života. U praksi, dok sam radio u Lyonu u savetovalištu sreo sam masu klinaca,ali doslovno masu od 12-19 godina starosti,muško, žensko, gay, str8, razlike nema, ili su napravili decu ili su se uvalili u govna. Ovo je klasika, stariji tip par ili više godina koji je nekada imao godine koje mu ima partner/partnerica pa zna kako izmanipulirati, izjebati, imati osobnu lutku na konce za sex, stišće dok klinac ne popusti i onda ga ima baš tamo di hoće.

Masa ih je prošla kroz savetovalište, to je da čovek ne poveruje šta se radi. I na šta su klinci spremni da pokažu kako su oni odrasli ili da dokažu svoju ljubav i na kraju imaš klinca, kod kojeg se triper ili sifilis tako razmahao da ima trajne posledice, o hepatitisu i hivu da i ne govorim kojim se zaraze sa jedva 15,16 godina. A od velikog partnera i silne ljubavi nema ništa kada nastanu problemi, nestane.

Je li toga vredan taj tip, nije. Svi bi oni piletinu bez kondoma, a pored tog jednog klinca nateže ih još par, pa začas evo predloga za trojac, četvorac, orgije, sm i pičke materine. A klinac naivan i neiskusan i glup puši sve priče i popušta pod pritiskom i kada više ne može psihički da to podnese ili se zarazi nečime eto sranja. I onda za par godina se lupa po glavi sa šta nisam čeko, samo onda je kasno.

NShappy kaže...

survivor, ja sam mislio da si ti mnogo mladji???

survivor kaže...

Lol, nisam, koliko si točno mislio da imam? Nije da sam baš star sada opet,imam točno 30 godina i 5 mjeseci. Sada ne znam je li ovo dobro ili loše kaj si mislio,lol..